MONITORIZARE: Jandarmii și polițiștii locali patrulează prin cartierul social Henri Coandă

Locuitorii din cartierul social Henri Coandă sunt monitorizați în permanență. Pe perioada stării de urgență, în zonă există un post fix de asigurat de Gruparea Mobilă de Jandarmi Constanța iar echipaje ale Direcției Generale Poliția Locală  patrulează prin cartier și urmăresc respectarea măsurilor impuse de ordonanțele militare, anunță, joi, reprezentanții municipalității.

Autoritățile legitimează persoanele care sunt depistate în afara locuințelor fără un motiv bine stabilit și verifică documentele necesare conform legii. În această săptămână, în zona campusului social Henri Coandă,  polițiștii locali au aplicat 4 sancțiuni contravenționale celor depistați în afara legii.

„Amintim locuitorilor orașului că începând de mâine, 3 aprilie 2020, minimul amenzii aplicate pentru nerespectarea restricțiilor impuse de ordonanțele militare este de 2 mii de lei pentru persoanele fizice”, au mai precizat reprezentanții municipalității.

CITEȘTE ȘI:

CORONAVIRUS: 2.738 de pacienți infectați, la nivel național. La CONSTANȚA: 111 cazuri confirmate, 13 persoane VINDECATE!

CONSTANȚA: Forțele de ordine au „tocat” carnetul de amenzi: sancțiuni de peste 1,2 milioane lei!

DONAȚIE: Jandarmii constănțeni au primit materiale de protecție

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.