Monica Anisie despre școala online în pandemie: „Generația actuală, un exemplu de adaptare”

Ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, spune, într-un mesaj adresat cu ocazia Zilei Internaționale a Elevului și Studentului, că generația actuală este un exemplu de adaptare la noua realitate.

Ziua Internațională a Elevului și Studentului e momentul oportun să îi sărbătorim pe toți cei care reprezintă viitorul României, elevi și studenți care învață, cu o maturitate și o asumare demne de toată admirația, să se adapteze unor schimbări bruște de viață. Pot spune că generația actuală constituie un exemplu de adaptare pentru noi, părinții și profesorii, la noua realitate; este unică prin potențialul său de a-și dezvolta un set de abilități care să o ajute să facă față cu succes provocărilor viitorului”, a transmis ministrul.

Monica Anisie spune că elevii și studenții trebuie să primească în continuare susținere pentru a afla beneficiile educației, iar tinerilor le cere să continue să își exprime părerea cu privire la viitorul educației.

Iar voi, dragii mei, continuați să vă exprimați părerea, viziunea asupra viitorului educației, propunerile și temerile, mai ales în contextul actual. La mulți ani tuturor elevilor și studenților!”, a mai scris Anisie.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.