„MITĂ ELECTORALĂ” la GUVERN, la cortul unui candidat la alegerile europarlamentare!

Fructe proaspete din Basarabia pentru bucureșteni! Este anunțul echipei de campanie a candidatului independent la alegerile europarlamentare, George Simion. Luni, la Guvernul României, la cortul pentru strângerea de semnături necesare înscrierii candidaturii independente a lui George Simion la alegerile europarlamentare, se distribuie struguri și mere de peste Prut.

„Cum nu avem mici și bere cu care să mituim alegătorii, am hotărât să aducem de peste Prut fructe crescute din pământ românesc. Pe termen mediu și lung, în România trebuie să aducem pe piață cât mai multe alimente proaspete din Basarabia, rezultate ale agriculturii naturale, fără chimicale. Voi întreprinde toate demersurile pentru certificarea bio europeană a legumelor și fructelor din stânga Prutului”, a declarat candidatul independent George Simion.

Fiecare semnatar pentru candidatura lui George Simion primește câte un ciorchine sau câte un măr la cortul din Piața Victoriei, pe traseul pietonal dintre Calea Victoriei și Str. Buzești.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.