Misiune a Jandarmeriei constănțene încheiată cu succes, în Georgia

De mulţi ani prezenţa militarilor români în misiuni internaţionale nu mai reprezintă o noutate. Este o realitate aproape cotidiană să ştim că undeva dincolo de hotarele României avem români aflaţi în slujba semenilor. În îndeplinirea angajamentelor sale cu parteneri externi, România a dispus prezenţa militarilor noştri, în numeroase situaţii, în diverse locuri de pe glob. În cadrul acestui efort al României, Jandarmeria Română a avut şi ea, spunem noi un rol important, fapt confirmat de numeroasele prezenţe un zone de conflict, dar şi de modul profesionist în care au fost executate misiunile încredinţate, realitate evidenţiată de partenerii internaţionali.

546e9096 ff4d 4ae1 8665 a2f24234f1d5

Astfel, de puţin timp întors dintr-o misiune internaţională, căpitan Vizitiu Andrei Pavel, a revenit în mijlocul colectivului Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa. Acesta a participat timp de doi ani la  Misiunea Uniunii Europene de Monitorizare în Georgia, misiune care are ca scop, vegherea respectării Acordului în Şase Puncte, încheiat ca urmare a conflictului armat din Georgia.

Căpitanul Vizitiu Andrei Pavel, născut la porţile Deltei Dunării, municipiul Tulcea,  în anul 1990, după exemplul  tatălui său, tot ofiţer, acesta urmează în perioada 2009 – 2012 cursurile Academiei de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, arma jandarmi, iar în anul 2012 a fost repartizat la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa, având funcţia de comandant de pluton în cadrul Detaşamentului Mobil. Astăzi îl regăsim în funcţia de comandant al Detaşamentului Mobil, ocazie cu care îi urăm bun venit, mult succes în carieră şi deosebite realizări profesionale şi  personale.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.