Mișcarea unionistă își lansează candidatul la alegerile europarlamentare! Simion: „A sosit vremea să avem propriul nostru reprezentant la nivelul instituțiilor europene, care să aducă subiectul reîntregirii pe agenda europeană”

Mișcarea unionistă a decis să treacă la un nivel superior și se mobilizează pentru alegerile europarlamentare în cel mai serios mod posibil: va avea propriul candidat! Astfel, Platforma Unionistă Acțiunea 2012, anunță că sâmbătă 12 ianuarie, ora 12:00, va avea loc „conferința dedicată lansării candidatului mișcării unioniste pentru Parlamentul European”.

CITEȘTE ȘI:

Potrivit platformei unioniste Acțiunea 2012, evenimentul are loc la sala de conferințe a Hotelului Epoque din București (Intrarea Aurora, nr. 17C, în apropiere de Parcul Cișmigiu) și vor participa reprezentanți ai românilor din comunitățile istorice, Basarabia, Diaspora și județele țării.

„Societatea românească e măcinată de ură și de lipsă de speranță. O mișcare ca a noastră, care are o largă susținere publică, este ignorată de actuala clasă politică. Considerăm că a sosit vremea să avem propriul nostru reprezentant la nivelul instituțiilor europene, care să aducă subiectul reîntregirii pe agenda europeană”, a declarat George Simion, președintele organizației.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *