Mircea Dobre îl acuză pe ministrul Năsui că vrea să transforme stațiunile în… bazaruri: „Progresiștii de azi pretind că se revendică de la pașoptiști. Seamănă izbitor cu bolșevicii”

Fostul deputat al PRO România și fost ministru al Turismului, Mircea Titus Dobre, îi acuză pe USR-iști și în special pe ministrul Economiei, Claudiu Năsui, că vrea să transforme stațiunile turistice în bazaruri. Dobre arată că Năsui vrea să abroge legea care a permis stațiunilor să se dezvolte în stil european și să le readucă la stadiul de bazar pestilențial, unde e imposibil de controlat calitatea produselor și evaziunea fiscală:

În timp ce premierul Cîțu e la Bruxelles, să apere interesele PNRR, după ce l-a făcut praf USR-PLUS, ministrul Năsui apără interesele unora care vor să transforme stațiunile turistice în bazar. Progresiștii de azi pretind că se revendică de la pașoptiștii proeuropeni sau de la orice fel de proeuropeni care vor progresul. Dar demonstrează mereu altceva. Adesea arată că seamănă izbitor cu bolșevicii, în cuget și-n simțiri, dar mai ales în Modus Operandi. Mai nou, arată că se trag direct din balcanismul medieval și fanariot, prin modul în care-și cumpără și impart posturi, funcții și sinecuri. Se pare că ultima găselniță e abrogarea unei Hotărâri de Guvern de acum 20 de ani (HG 559/2001) care interzicea transformarea stațiunilor turistice în bazare cu tarabe și fum… Adică exact tinerii-frumoși-și-liberi progresiști vor să abroge legea care a permis stațiunilor să se dezvolte în stil european și să le readucă la stadiul de bazar pestilențial, unde e imposibil de controlat calitatea produselor și evaziunea fiscală, dar care, în primul rând, fac praf imaginea României ca destinație turistică dezirabilă. De ce ar face asta USR-PLUS? Nu are nicio legătură cu ideologia și cu proeuropenismul declarat. Rămâne de văzut ce interese au unele firme de casă ale aleșilor. Dar până atunci e de văzut și cum va reuși să se opună până la capăt ANPC (al PNL), care a dat aviz negativ inițiativei partenerilor de guvernare, intrând într-un nou conflict în interiorul coaliției”, a transmis Dobre.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.