Mio Caffe, în prag de DEMOLARE! Chițac: „Facem ce spunem și spunem ce facem!”

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a anunțat marți seară că o terasă celebră din Constanța va fi demolată în doar câteva zile, întrucât a fost construită ilegal, pe domeniul public.

„Am identificat o terasă, relativ faimoasă din câte mi s-a spus, construită ilegal pe domeniul public, care până la sfârșitul săptămânii va fi demolată! Facem ce spunem și spunem ce facem!”, a transmis primarul Chițac.

Terasa în cauză este… Mio Caffe, vis-a-vis de Sala Sporturilor Constanța, aflată de mai mult timp în atenția municipalității, iar administratorul societății, Dumitru Darlaiani, ne-a precizat că, în ultima vreme, a fost șicanat de autorități.

Am fost șicanat în ultima perioadă, dar am considerat că așa e pentru toată lumea. Am avut tot felul de controale, deocamdată nu vreau s-o iau personal…”, a spus Darlaiani, pentru TOMIS NEWS.

În urmă cu două săptămâni, Poliția Locală Constanța a descins la Mio Caffe și Entourage, însă nu și la Filicori, aflată în proximitatea celor două locații, întrucât administratorul de la Filicori este un apropiat al avocatului Felicia Ovanesian, noul șef de facto al municipiului Constanța. Mio Caffe a fost amendată atunci cu 3.000 de lei.

Întrucât primarul a ridicat problema construirii ilegale, pe domeniul public, în aceeași situație se află și celebra locație Cin-Cin, dar și Cafe Do Brasil sau New Pizzico din Piața Ovidiu. În conformitate cu anunțul primarului Vergil Chițac și pe cale logică de consecință și acestea ar trebui demolate în… următoarele zile.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *