Ministrul Transporturilor, stupefiant: România nu are autostrăzi din cauza fricii față de… statul paralel! Dobre, fost ministru: „Nu am avut nici o problemă! Nici un ministru de acum nu are o idee proprie, au doar ideile lui Dragnea!”

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc (FOTO), a declarat, luni, că România nu are autostrăzi, din cauza intervențiilor statului paralel, acesta susținând că angajații nu semnau actele de teamă. Ministrul Răzvan Cuc a declarat că „oamenii erau terorizați de statul paralel, de tot felul de amenințări, că dacă semnezi te duci la pușcărie” din acest motiv nu au fost semnate mai multe contracte privind infrastructura de transport.

CITEȘTE ȘI:

Fost ministru în guvernele PSD (Grindeanu și Tudose), deputatul constănțean Mircea Titus Dobre (PRO România) ne-a explicat că în timpul mandatului său nu s-a confruntat cu nici presiune a statului paralel.

„Am făcut tot ce mi-a stat în putință, am făcut achiziții când a fost vorba de faptul că s-au organizat foarte multe târguri, am îndeplinit toate sarcinile, am luat toate vizele pentru respectivele târguri, am respectat procedurile legale în vigoare, nu am avut nici o problemă din punct de vedere al funcționalității unei instituții publice centrale! Nu, exclus așa ceva (cu statul paralel – n.r.)! Dacă respecți legea, poți! Dar, ca să respecți o lege trebuie să o și citești și să o înțelegi!”, a spus Dobre, pentru TOMIS NEWS.

Întrebat de ce ministrul Cuc a avut o astfel de afirmație, Dobre ne-a mai precizat că:

„Așa i-a spus Liviu Dragnea! Un ministru din actualul cabinet nu poate să aibă o idee a lui, proprie, toți au aceeași idee, a lui Liviu Dragnea!”, a concluzionat Dobre, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *