Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, în control INOPINAT la Spitalul Județean: „Arată mai bine decât cel din Ploiești…” Țuțuianu, negru de supărare pe managerul Grasa

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a efectuat duminică seară un control inopinat la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța.

Însoțită de președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, ministrul a vizitat mai multe secții și, după acest control, s-a lăsat cu câteva cereri de demisie.

Sorina Pintea s-a arătat dezamăgită de două secții ale Spitalului, mai exact de neurologie, unde a solicitat demisia asistentului șef, după ce a descoperit mai multe nereguli și de Unitatea de Primiri Urgențe unde, la fel, a solicitat demisia asistentului șef care se ocupă de triajul în respectiva secție.

În altă ordine de idei, Sorina Pintea s-a arătat mulțumită de secția de pediatrie, precizând că, în țară, sunt spitale mai mici „care arată mai bine decât cel de la Constanța, dar cel de aici arată mai bine decât cel de la Ploiești”.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea

Președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu, a fost iritat de faptul că managerul Spitalului Județean, dr. Cătălin Grasa, a ajuns abia la finalul controlului ministrului Sănătății și a punctat faptul că acesta are de îndeplinit trei obiective, respectiv finalizarea proiectului privind Casa Soarelui, secția de radioterapie și o secție exterioară a Spitalului Județean. În caz contrar, Țuțuianu nu a ezitat să precizeze că îi va solicita demisia managerului Grasa.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *