Ministrul Finanțelor vrea legalizarea… drogurilor! Palaz a luat foc: „Orice este legat de substanțe halucinogene este NOCIV!”

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, miercuri, că posibilitatea legalizării cannabisului în scop medicinal este de analizat, invocând practica europeană care este de luat în calcul.

„Poate și în România se va ajunge la o dezbatere pe acest subiect, cu argumente de o parte și de alta și se va lua o decizie. Dacă în vestul Europei sunt multe exemple de legalizare, de ce să nu analizezi dacă practica europeană e de luat în calcul?”, a spus Teodorovici.

Claudiu-Iorga Palaz este președinte al PMP Constanța și fost prefect al Constanței, într-un mandat în care s-a făcut remarcat ca luptător împotriva consumului de droguri, de orice fel. Constănțenii țin minte momentul în care Palaz s-a dus cu mistria la un punct de desfacere a drogurilor legale. În continuare, Palaz se opune consumului drogurilor de orice fel, inclusiv în scopul medical invocat de Teodorovici, întrucât acest scop medical nu a fost recomandat de medici, ci de… un politician.

„Este o declarație iresponsabilă! Tot ceea ce este legat de substanțe halucinogene este nociv pentru populație! Doar dacă recomandau specialiștii din medicină… Probabil dacă făceau o astfel de recomandare, dar nu este! (…) Cât timp am fost prefect, m-am opus comercializării și acestei practici, pentru că s-a văzut: oamenii reacționau negativ!”, a spus Claudiu Palaz, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *