Ministerul Turismului: „România, ţară-parteneră și invitat de onoare pentru prima dată la FESPO Zürich 2018”

Ministerul Turismului anunță, joi, că  România deține pentru prima dată calitatea de țară parteneră și este invitat de onoare la Târgul Internațional de Turism FESPO Zurich, cea mai mare manifestare pentru public din Elveția, cu un număr de 60.000 de vizitatori și 600 de expozanți, ce se desfășoară în perioada 25 -28 ianuarie 2018.

Ministerul Turismului promovează destinațiile turistice  atractive ale României la acest târg în cadrul unui stand amenajat, cu o suprafață totală de 130 mp, ce are ca element fundamental o replică a porții de intrare în cetatea Alba Carolina, marcând în acest fel importanța istorică a Anului Centenarului.

targ turism ministerul turismului 3

Cei care trec pragul standului României vor avea ocazia de a face o incursiune în timp, asistând la prezentări, atât pe suport informațional cât și pe suport video, a celor mai importante momente istorice relevante pentru împlinirea celor 100 de ani de la Marea Unire. Sigla Centenarului se va regăsi de asemenea pe toate suporturile de comunicare ale României de la Târgul Internațional de Turism FESPO 2018.

Programul în cadrul standului național cuprinde acţiuni de promovare a României ca destinație turistică precum: evenimente de tip business to business, seri tradiționale româneşti, momente artistice de dans și muzică populară oferite de Ansamblul Transilvania dar și de maestrul Nucu Pandrea.

Ministerul Turismului își propune ca, împreună cu expozanții din standul național, să prezinte o gamă variată de produse turistice care îi pot convinge pe călători să aleagă România pentru a-și petrece vacanțele: pachetele de tip city break, turismul activ și de aventură, circuite culturale, ecoturism, turismul balnear și wellness.

Delegația Ministerului Turismului în Elveția va fi condusă de Secretarul de Stat Bogdan Tomoiagă. Demnitarul va avea întrevederi oficiale cu reprezentanți din domeniul turismului, atât din sistemul public cât și din cel privat.

targ turism ministerul turismului 1

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *