Ministerul Finanţelor alocă 6,3 milioane de lei pentru platforme informatice

Ministerul Finanţelor alocă 6,3 milioane de lei, fără TVA, pentru platforme informatice, contractul urmând să fie încheiat pentru o perioadă de 90 de zile, potrivit unui anunţ de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Soluţia DWDM trebuie să asigure integrarea hardware şi software minim a următoarelor componente: Componenta echipamente optice (1 buc), Echipament ‘core’ sistem informatic (4 buc), Card pentru echipament switch Cisco Nexus 7710 existent (4 buc), Componenta pentru autentificarea administratorilor pe echipamente (1 buc)”, se menţionează în anunţ.

Finanţarea se va face de la bugetul de stat, iar locul de executare sunt sediile Ministerului Finanţelor din Bucureşti şi Braşov, precum şi în locaţiile STS Bucureşti, STS Brazi şi STS Braşov. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 16 august 2021, ora 15:00. Contractul va fi atribuit prin licitaţie deschisă, pe criteriul celui mai bun raport calitate – preţ.

Ofertantul trebuie să facă dovada produselor şi serviciilor asociate similare furnizate în ultimii trei ani, calculaţi de la termenul limită pentru depunerea ofertelor, din care să rezulte că acesta a furnizat produse şi servicii asociate similare celor care fac obiectul contractului, la nivelul a unul sau mai multe contracte, cu indicarea valorilor, datelor şi a beneficiarilor publici sau privaţi, în valoare cumulată de minimum 6,3 milioane lei, fără TVA.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *