Ministerul Dezvoltării continuă să își BATĂ JOC de constănțeni: Am dat un click pe internet pentru… reabilitarea Cazinoului!

Indiferența, nesimțirea, bătaia de joc și ura Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice pentru constănțeni nu cunosc limite. După ce ne-au anunțat că se mișcă cu viteză pentru reabilitarea Cazinoului, aprobând câte o foaie și solicitând altă foaie, în fiecare lună, de la autoritățile locale, MDRAP ne-a anunțat joi că… au publicat anunțul privind contractarea lucrărilor.

Bătaia de joc vine și în fraze jignitoare, reprezentanții MDRAP susținând că „am făcut ceea ce așteaptă oamenii de la noi, adică rezultate, când poate nimeni nu credea în reușita demersului nostru”.

CITEȘTE ȘI:

Referitor la reușita demersului, ministrul MDRAP, Daniel Suciu, ne-a promis la Constanța în luna martie că „în luna mai (2019 – n.r.) începem licitația”. Joi, MDRAP a anunțat că CNI a publicat anunțul privind contractarea lucrărilor pentru reabilitarea cazinoului din Constanța, iar abia pe 3 iulie se deschid ofertele!

„Licitația a fost publicată pe SICAP (platforma de achiziții publice), urmând ca pe 3 iulie să se deschidă ofertele pentru reabilitarea clădirii simbol a orașului Constanța. Acum două zile, constănțenii și-au serbat orașul, istoria și oamenii din acest frumos oraș. Și știu că nu doar constănțenii vor simbolul orașului readus la strălucirea de altădată. În 3 iulie se deschid ofertele pentru reabilitarea Cazinoului, licitația fiind deja urcată pe SICAP. Am vorbit mai puțin în această perioadă și am făcut ceea ce așteaptă oamenii de la noi, adică rezultate, când poate nimeni nu credea în reușita demersului nostru. Se întâmplă!”, a anunțat, joi, Daniel Suciu.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE
error0

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*