Mihu (PSD): „Ne-am angajat să mărim pensiile, să dublăm alocațiile și asta vom face”

Senatorul social-democrat constănțean, Ștefan Mihu, va pune umărul la moțiunea de cenzură inițiată de PSD împotriva guvernului condus de Ludovic Orban. Moțiunea de cenzură va fi dezbătută și votată luni, 31 august, de la 14:00.

PSD-iștii consideră că liberalii trebuie să plece de la guvernare pentru că au produs un dezastru bugetar, s-au împrumutat nejustificat de mult, la dobânzi mari și doresc să rămână la conducerea țării ca să își întrețină firmele de partid, așa cum ne-a precizat senatorul Mihu.

„Înțeleg că domnul premier spune că moțiunea de cenzură a fost depusă „cu fața spre interesul politic al PSD”. Cum să nu te pufnească râsul? Orice moțiune de cenzură are în spate un obiectiv politic, așa cum au avut și cele 200 de moțiuni de cenzură ale PNL în ultimii doi-trei ani. Atunci nu a fost interes politic la domnii liberali? Nu au vrut guvernarea de la care acum nu vor să plece? Această abordare spune tot: liberalii vor la putere, ca să își întrețină firmele de partid, ca să gestioneze banul public doar pentru ei, ca să dea tunurile binecunoscute cu măști și materiale de protecție, ca să coordoneze alegerile locale despre care ne spun că au 200% în sondajele în care nici ei nu cred, dar găsesc bani ca să publice astfel de cifre. În paralel, nu vor să mărească pensiile, nu vor să dubleze alocațiile, fac orice ca să stea numai ei la putere. S-au dus să se plângă la CCR. Parcă CCR era a PSD, acum Curtea este o soluție? Cine îi mai înțelege pe acești domni? Ne-am angajat să mărim pensiile, să dublăm alocațiile, să echilibrăm bugetul de stat și asta vom face. Ajunge cu acești „specialiști” ai guvernului Orban care ne-au aruncat în cel mai groaznic deficit bugetar, în împrumuturi de proporții istorice. Cine plătește ratele și dobânzile? Domnul Cîțu? Ne-au amanetat cu zâmbetul pe buze, cinic și mizerabil. Vom opri această guvernare păguboasă, pentru că românii au nevoie de un nivel de trai ridicat. Merită asta, după o pandemie cu efecte grele în buzunar și o guvernare arogantă, inconștientă și incompetentă”, a spus Ștefan Mihu, pentru TOMIS NEWS.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *