Mihu (PSD Constanța): „Penalizarea partidului nostru va lăsa țara pe mâna unor neaveniți puși pe căpătuială. Vom intra într-o perioadă foarte neagră”

Senatorul social-democrat constănțean, Ștefan Mihu, a votat duminică în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Parlamentarul constănțean are aceeași convingere pe care o are colegul său, deputatul George Vișan, și consideră că acapararea Parlamentului, Guvernului și președinției doar de către PNL va duce țara într-o perioadă foarte neagră. Social-democrații sunt temători de perspectiva partidului unic și trag semnale în acest sens.

CITEȘTE ȘI:

„Lucrurile sunt foarte simple: astăzi alegem dacă vom avea un președinte serios sau unul care și-a stabilit deja agenda vacanțelor începând de mâine, pentru o perioadă de 5 ani! Pot să admit că noi am făcut o serie de greșeli la guvernare, cine nu face până la urmă? Dar, românii trebuie să înțeleagă că o penalizare a PSD, adică a partidului care ține cu oamenii, poate să arunce țara pe mâna unor neaveniți care, după mulți ani de opoziție, abia așteaptă să fie puși pe căpătuială, beneficiind de deruta românilor din țară și din străinătate. Am speranța și convingerea că nu vom pierde astăzi, pentru că dacă ar fi așa țara va intra într-o perioadă foarte neagră și va fi foarte greu să ne redresăm…”, a spus senatorul Mihu, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *