Mihu (PSD Constanța), condamnă refuzul lui Iohannis pentru dezbatere electorală. „Să lase AROGANȚA și să trateze românii cu RESPECT!”

Senatorul social-democrat constănțean Ștefan Mihu dezaprobă refuzul președintelui Klaus Iohannis, candidat al PNL pentru președinția României, de a participa la o dezbatere cu Viorica Dăncilă, candidatul PSD, pentru turul doi al alegerilor prezidențiale.

„Unde s-a mai văzut în lumea asta ca doi finaliști la alegerile prezidențiale să nu participe la o confruntare televizată?Este în interesul democrației să avem o dezbatere și în interesul tuturor românilor să afle proiectele și viziunea celor doi candidați în cursa pentru Cotroceni. Candidatul Iohannis să aibă curajul să iși asume o confruntare de idei.Să lase la o parte aroganța și să trateze electoratul cu mai mult respect punând pe masă tot ce a făcut sau mai degrabă ce nu a făcut în acești cinci ani de mandat. Să te întâlnești față în față doar cu votanții și simpatizanții într-un mediu organizat nu poate să denote decât lașitate și faptul că nici dupa 5 ani dl. Iohannis nu a înțeles să fie președintele tuturor românilor”, a transmis senatorul Mihu.

Amintim că Viorica Dăncilă i-a propus lui Klaus Iohannis o dezbatere electorală, esențială pentru turul doi al alegerilor prezidențiale. Iohannis a refuzat invitația.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *