Mihăilă (Sănătate) îi îndeamnă pe români să se vaccineze și în ziua de Paști

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a făcut un apel la responsabilitate înainte de Paștele Ortodox. Mihăilă le transmite românilor să meargă la vaccinare dacă au programare, chiar și în ziua de Paști, asta pentru că centrele sunt deschise.

Fac un apel la responsabilitate. Să ne protejăm cât de mult posibil, iar pe de altă parte dacă avem programare la vaccinare să o respectăm. Conform informațiilor primite de la CNCAV centrele de vaccinare o să fie deschise atât în prima zi de Paște, cât și în a doua zi. Vă doresc un Paște luminat și mulă sănătate”, a spus Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății.

Mihăilă afirmă că raportările zilnice despre cazurile de COVID-19 sunt corecte şi verificate din mai multe surse. Aceata afirmă că sunt câteva sute de locuri în secţiile de terapie intensivă pentru bolnavii de COVID-19, după ce săptămânile trecute se găseau cu greu locuri.

Situaţia este mai bună decât în săptămânile trecute„, a afirmat ministrul, precizând că sunt 247 de locuri libere la ATI pentru adulţi şi 32 locuri pentru copii. Ioana Mihăilă a mai afirmat că cunoaşte câţi pacienţi sunt în acest moment în TIR-urile ATI.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.