Mihail Neamțu, LA UN PAS de a fi PREZIDENȚIABILUL PMP! Palaz: „Se pare că el va fi… Decidem săptămâna viitoare!”

PMP își caută prezidențiabilul. Pe 19 iulie, președintele partidului, Eugen Tomac, anunța faptul că va fi comandat un sondaj de opinie pentru a se vedea care este cea mai potrivită persoană care să candideze la prezidențiale din partea formațiunii. Mai multe persoane din partid sau din afara acestuia au fost incluse în sondaj, precum, evident, Eugen Tomac, Mihail Neamțu, Theodor Paleologu sau deputatul Robert Turcescu.

Primele rezultate ale sondajului au apărut, dar au avut loc zilele acestea și primele prestații ale candidaților în fața liderilor partidului.

Eugen Tomac nu a dorit cu adevărat să fie candidat al partidului, așa că rezultatele din sondaj și prestația în partid au fost pe măsură, la fel și în cazul lui Robert Turcescu. Astfel, au rămas în cursă Mihail Neamțu și Theodor Paleologu.

Potrivit președintelui PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, cei doi sunt… diametral opuși! Dacă Neamțu este vulcanic, radical, Paleologu este întruchiparea calmității, așa că lupta decisivă de săptămâna viitoare din Consiliul Național, când se va tranșa problema candidaturii, va fi interesantă.

„Rămâne să hotărască partidul… Când s-a discutat, nu m-am ascuns, mi se pare că Neamțu, chiar dacă este o variantă radicală, mai vocală, nu ar fi o variantă nasoală… Ținând seama de ce e pe piață, este o variantă! Nu e bătut în cuie, pot să spun sigur, se hotărăște săptămâna viitoare, când avem un Consiliu Național. La măsurătoare au rămas doar Neamțu și Paleologu. Rămâne să hotărască partidul mai departe… Din punctul meu de vedere variantele ar fi 50-50! Neamțu știe să se vândă. Firile sunt complet diferite, unul este foarte calm, la locul lui, altul mai coleric, dispus la decizii imprevizibile – Neamțu! Constanța va merge cu cine va decide majoritatea din partid. Vom decide prin vot la Consiliul Național! Acum PMP Constanța este undeva la jumătate în privința deciziei, vom vedea… Dacă Neamțu este coleric, nu știu dacă românii vor fi pregătiți de un astfel de personaj. Paleologu are și el variantele lui, mai așezat, mai calm… Rămâne de văzut!”, a spus Claudiu Palaz, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.