VIDEO Mihail Neamțu, la Constanța: „Theodor Paleologu este SINGURUL candidat cu o viziune asupra reformei constituționale”

Mihail Neamțu, cât pe-aci candidat din partea PMP la alegerile prezidențiale, este prezent, vineri, la Constanța. Exact ca în procedurile politice americane, Neamțu, care nu a mai ajuns drept candidat al partidului, s-a poziționat alături de Theodor Paleologu, reprezentantul popularilor în cursa prezidențială.

Mai sunt doar două zile până la primul tur al alegerilor prezidențiale și Mihail Neamțu a dorit să transmită, încă o dată, la Constanța, alături de președintele formațiunii locale, Claudiu-Iorga Palaz, mesajul lui Paleologu:

Alegeri interne în PMP ca la americani

La fel ca în toate rundele de alegeri, nici de data aceasta scena politică nu a oferit o reală dezbatere publică. Candidații s-au invitat sau, mai degrabă, s-au provocat reciproc, însă niciodată nu au fost toți la aceeași masă, în fața cetățenilor. Din acest motiv, Neamțu i-a propus lui Palaz ca PMP să adopte stilul american de alegeri interne, toți candidații partidului să intre în dezbateri și să fie votați de toți membrii partidului:

Pe lângă susținerea membrilor partidului, ai simpatizanților din țară sau ai basarabenilor, Mihail Neamțu este convins că pentru Theodor Paleologu vor vota și cei care au participat la referendumul pentru familie. Neamțu a fost unul din liderii acelei inițiative și consideră că mesajul lui Paleologu se potrivește perfect acestui electorat, care nu este deloc de neglijat: peste 3,5 milioane de oameni:

Comandat de Partidul Mișcarea Populară, codul unic de identificare atribuit mandatarului 31190006.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.