Mihai Tararache, noul secretar al PNL din Camera Deputaților. „Prin noua responsabilitate, voi lupta în continuare pentru interesele județului nostru”

Deputatul constănțean Mihai Tararache (PNL) a fost ales, joi, în funcția de secretar al grupului PNL din Camera Deputaților.

Ca deputat, și-a pus semnătura pe mai multe proiecte de lege, precum cele privind sprijinul acordat românilor de pretutindeni, calitatea în construcții (intrată recent în vigoare) sau pentru înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe ș.a.

„Mă onorează aprecierea colegilor mei și încrederea pe care mi-au acordat-o și pentru că m-au investit constănțenii în 2012 am ținut tot timpul să fiu la înălțimea așteptărilor lor. Cu această nouă responsabilitate, voi lupta în continuare pentru interesele județului și pentru ca seara aceasta să marcheze începutul unui viitor pentru toți tinerii din România. Am dorit mereu prin ceea ce am făcut să fiu la înălțimea așteptărilor constănțenilor și de acum încolo, prin noua responsabilitate, voi face tot ceea ce îmi stă în putință pentru ca județul nostru să revină acolo unde a fost, în top!”, a spus deputatul Mihai Tararache, pentru TOMIS NEWS.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*