Spread the love

Fostul consilier județean, care a anunțat că va candida ca independent la Primăria Constanța, Mihai Petre, a decis marți să nu își depună candidatura pentru alegerile din 5 iunie a.c.

„Cu regret, am decis astăzi să nu îmi depun candidatura la funcția de Primar al municipiului Constanța. Motivul este simplu și ține de respectarea legislației în vigoare: nu am reușit să strâng semnăturile necesare intrării în competiția electorală. De când mi-am exprimat intenția de a candida și până astăzi, m-am concentrat ca fiecare listă de susținători să fie reală. Din nefericire, lipsa infrastructurii logistice (corturi, voluntari) și financiare (bani pentru corturi și voluntari) au limitat considerabil efortul depus pentru colectarea numărului necesar de semnături”, a anunțat Mihai Petre.

Totodată, fostul consilier județean susține că se va implica pe viitor în societatea civilă și va lua „atitudine împotriva abuzurilor administrației locale și voi sancționa derapajele clasei politice”.

„Chiar dacă nu îi pot reprezenta în această campanie electorală în calitate de candidat, lucru pe care îl regret profund, îi voi reprezenta și pe viitor în calitate de reprezentant al societății civile, postură din care voi lua atitudine împotriva abuzurilor administrației locale și voi sancționa derapajele clasei politice. Ies din competiția electorală cu satisfacția de a fi produs singurul Program de Guvernare Locală, Restart Constanța. Indiferent de numele primarului ce va fi ales pe 5 iunie, voi urmări ca acest Program să devină realitate. Tuturor candidaților le doresc succes în a se pune în slujba oamenilor, iar constănțenilor multă înțelepciune la vot”, a concluzionat Mihai Petre.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *