Mihai Petre candidează ca independent la Primăria Constanța

Fostul consilier județean Mihai Petre și-a anunțat intenția de a candida la Primăria Constanța. Dorința sa este mai veche, iar de această dată, după un periplu întreprins în câteva ogrăzi de partid, a decis să candideze ca independent, tocmai pentru că, susține el, „a venit vremea independenților”.

„Eu rămân consecvent intenției de a candida la primărie, pe care mi-am manifestat-o în 2012. Atunci, am fost oprit de niște politicieni și de un partid, iar acum nu mai are cine să mă oprească din mediul politic. Sunt pe sabia mea! Nu pot să stau pasiv, să văd cum oameni cu funcții politice și administrative, indiferent de partide, își dau mâinile peste constănțeni! Constănțenii au nevoie de un candidat independent pentru că în ultimii 25 de ani partidele au guvernat Constanța și uite unde am ajuns! E nevoie de un suflu nou, de oameni noi și de ascultarea vocii străzii de cei care doresc să se pună în slujba comunității și a binelui! Strada a cerut în noiembrie anul trecut ca partidele fie se reformează, fie pleacă acasă, lucru care nu s-a întâmplat! Ca atare, este vremea independenților, a unor oameni care știu ce înseamnă politica și care, între a servi interesele unui partid și comunitatea, aleg comunitatea!”, a spus Mihai Petre, pentru TOMIS NEWS.

„PNL bulversează electoratul de dreapta”

Candidatura lui Petre vine ca o lovitură pentru PNL. Întrucât voturile sale ar veni din zona dreptei, liberalii se pregătesc să adauge niște minusuri la cifra pe care și-au asumat-o. Potrivit lui Mihai Petre, însă, cei care „rup voturile nepermis” sunt tocmai liberalii, care, susține el, au mimat opoziția în Constanța de-a lungul ultimilor ani și nu s-au dedicat comunității, ci „intereselor membrilor PNL”.

„Eu am un alt punct de vedere aici. Cei care încurcă socotelile, care rup voturile dreptei nepermis sunt liberalii! În ultimii nu-știu-câți ani, dar să tot fie vreo 16, opoziția lor în Constanța a fost pe hârtie. Singurul partid care bulversează scena politică și care încearcă să pară ceea ce nu a fost și nu este, este PNL! Un partid dedicat constănțenilor și opozant PSD, el nu a fost așa niciodată! Ci a fost dedicat intereselor membrilor săi și în cârdășie cu PSD! Noi ne-am bătut cu PSD, eu m-am bătut cu PSD, în ultimii ani, PNL să își facă autocritica, să se uite în oglindă, după aceea să vorbească! (…) Electoratul de dreapta are dreptul la un candidat cu adevărat de opoziție, curat și care să știe ce are de făcut în administrația locală. E complicat să vii din afară într-un sistem cum e cel al Primăriei și să mai ai nevoie de cel puțin un an până să te dumirești să știi ce ai de făcut. Eu știu ce am de făcut, am fost consilier județean, am fost funcționar public de conducere și de execuție multă vreme și, ca atare, nu pierd timpul dacă ajung în Primărie. De a doua zi eu știu ce am de făcut!”, a mai spus Mihai Petre, pentru TOMIS NEWS.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.