Metodologia de vânzare a bunurilor imobile proprietate privată a municipiului Constanța, în consultare publică

Primăria Municipiului Constanța aduce la cunoștința publică, în conformitate cu prevederile art.7 din Legea nr.52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, proiectul de hotărâre cu privire la aprobarea metodologiei de vânzare a bunurilor imobile proprietate privată a municipiului Constanța. Proiectul de hotărâre poate fi consultat, începând cu data de 19.07.2021, pentru o perioadă de 30 de zile, pe site-ul instituției www.primaria-constanța.ro la secțiunea ”De interes public – Transparență decizională pe legea nr.52/2003 – Informare și consultare publică”, respectiv AICI!

În temeiul prevederilor art.7, alin (4) din legea nr.52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, până la data de 30.07.2021 se pot trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice. Propunerile, sugestiile sau opiniile se vor transmite în scris:

-prin poștă, la sediul Primăriei municipiului Constanța din bd. Tomis nr.51, birou 204;

-prin e-mail la adresa contracte@primaria-constanta.ro.

Materialele transmise vor purta mențiunea „Recomandare la proiectul de hotărâre privind aprobarea metodologiei de vânzare a bunurilor imobile proprietate privată a municipiului Constanța“.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *