Meniuri personalizate concepute de nutriționiști, livrate acasă sau la birou

Câți dintre noi nu au început de nenumărate ori să țină un regim de slăbit, însă nu a durat mult și au renunțat, doar pentru că a trebuit să poarte grija preparării unor meniuri sănătoase pentru întreaga zi?

Dacă petreci la serviciu o mare parte din zi, se poate dovedi chiar și mai dificil să planifici meniuri, să faci cumpărături, să numeri caloriile și apoi să gătești. Constănțenii care nu au timp să își prepare hrana sănătoasă pot apela la o echipă care se va ocupa de crearea unor meniuri adaptate nevoilor fiecăruia, fie că vorbim de slăbit, menținere sau performanță.

Prin SimplyFit, un concept care îți permite să scapi de grija gătitului și să te concentrezi pe un stil de viață sănătos și echilibrat, primești la pachet, acasă sau la birou, meniul de dietă potrivit pentru nevoile tale nutriționale, gustul și obiectivele tale de fitness. Astfel, primești zilnic, în intervalul orar selectat de tine, trei mese principale și două gustări, calculate caloric și concepute de o echipă de nutriționiști. Echipa de la SimplyFit propune mereu alte opțiuni gustoase, axându-se pe sezonalitate, varietate și origini.

Tot ce trebuie să faci este să alegi meniul în funcție de nivelul caloric dorit (1.500, 2.000 sau 2.500 de calorii), să îl personalizezi în funcție de preferințele proprii, iar apoi să plasezi comanda online, cu cel puțin 48 de ore înainte de ziua livrării. Totodată, ai opțiunea de a pune în coș sucuri presate la rece, obținute din fructe și legume proaspete. Mai mult, prin SimplyFit ai opțiunea de a-ți face un abonament, astfel încât să te bucuri chiar și 14 zile la rând de mese sănătoase. Potrivit celor de la SimplyFit, legumele, fructele, carnea, semințele, cerealele și ierburile aromatice folosite provin de la furnizori de încredere. Livrarea este gratuită, iar prețul variază în funcție de tipul de meniu ales.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *