Medic susținut de platforma RO Vaccinare a luat-o razna: „Nu tratăm în spitale pentru că bolnavii de covid nu s-au vaccinat!”

Nu doctorii sunt vinovați pentru că bolnavii cronici nu pot fi tratați în spitale, ci bolnavii de COVID-19 care au refuzat vaccinul!”, așa începe un mesaj postat pe pagina de Facebook a RO Vaccinare, unul dintre conturile guvernamentale pentru a promova campania de vaccinare. Mesajul oripilant aparține unui medic. Un medic care îi acuză, fără probe, pe bolnavii de COVID-19 și care face astfel de alegații fără nici un fundament științific sau faptic.

ro vaccin

Amintim faptul că, după un an și jumătate de pandemie, abia din luna aceasta s-a luat decizia ca spitalele să fie multifuncționale, adică nu doar de covid, ci să accepte și alți bolnavi. De asemenea, în condițiile în care zeci de mii de angajați din domeniul sănătății au refuzat și refuză vaccinarea, medicul citat de RO Vaccinare continuă textul cu mesajul „Cetățenii nu respectă recomandările medicilor!”. Finalul pare să aparțină unui individ fără pic de umanitate și logică: „Dacă sunteți contra vaccinare, de ce vaccinați obligatoriu animăluțul de companie?”.

Dacă nu conduceți preventiv, respectând legislația prezentată de polițiști, și faceți accident, veți fi internați în spital și amendați de polițiști. Când nu respectați recomandările medicilor, vă îmbolnăviți și vă internați în spital, dar medicii nu vă amendează! Nu doctorii sunt vinovați pentru că bolnavii cronici nu pot fi tratați în spitale, ci bolnavii de COVID-19 care au refuzat vaccinul! Cei care refuză vaccinul sunt responsabili și de suprasolicitarea cadrelor medico-sanitare! Cetățenii care afirmă că nu sunt locuri în spitale pentru că sunt blocate de pacienții care au COVID, ar trebui să facă vaccinul pentru a nu ocupa locurile din spitale destinate altor boli. Nu cred că medicii sunt vinovați. Cetățenii nu respectă recomandările medicilor! Dacă sunteți contra vaccinare, de ce vaccinați obligatoriu animăluțul de companie (cățel, pisoi etc.)?” un medic din România”, acesta este mesajul complet postat pe pagina RO Vaccinare.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.