Mateescu (AUR Constanța), către USR-PLUS: „Ne jucăm de-a politica și ne batem joc de țară… Parcă vă pregătiți de guvernare cu PSD”

Senatorul constănțean al AUR, Sorin Mateescu, a avut în această săptămână o declarație politică în Parlament, în cadrul căreia i-a urecheat pe cei de la USR-PLUS, pe care îi acuză că mediatizează numai ceea ce le convine și, dacă PNL arată că av vrea să iasă la liman din această pandemie, cei de la USR-PLUS se comportă ca și cum se pregătesc de guvernare cu PSD. Totodată, senatorul Mateescu a mai arătat că USR-PLUS joacă doar la imaginea personală și nu la  binele propriului electorat:

Am urmărit scandalurile din ultima perioadă ale Coaliției de Guvernare PNL-USR-PLUS-UDMR și observ ca unii dintre actorii politici ai puterii tratează situația economică-socială a țării ca într-o joacă cu sufletele a milioane de cetățeni. Apropo, ați văzut cu liderii USR+Plus vorbesc despre coaliție nu în funcție de rezultatul alegerilor ci în funcție de preferințe?! Adică nu e Coaliția de Guvernare PNL-USR+Plus-UDMR…ci USR+Plus-PNL-UDMR. Cât de penibil poți să fii să dorești să-ți asumi și această denumire ca și cum ai fi câștigat alegerile ?! Stimați colegi, urmărind evenimentele din ultima perioadă, de la demiterea celui mai inconsecvent ministru, Vlad Voiculescu, la bâlbăiala cu PNRR-ul, la tam-tam-ul cu vaccinările și reacțiile unui premier care tratează sănătatea unui popor ca pe un joc pe calculator, încep să cred că avem o clasă politică în continuare imatură să-și asume deciziile pentru binele țării. Stimați guvernanți nu avem o strategie de țară și voi acționați pe orgolii politice personale și pe deasupra mediatizați doar ce vă convine. Observ că PNL-ul încearcă să găsească o variantă de a ieși la liman din această pandemie, dar partenerii de la USR-pseudo-Plus parcă se pregătesc de o guvernare cu PSD-ul și joacă doar la imaginea personală și nu la  binele propriului electorat. În toate aceste partide este vizibil faptul că interesul este doar pe capital electoral, cu toate că alegerile vor fi peste 3 ani, nu acum. Avem interese de grup pentru infrastructura rutieră, pentru, de exemplu, Administrația Portului Constanța unde ministrul Drulă schimbă consilii de administrații în funcție de interesul personal așa cum își schimbă zilnic cămașa, iar în Parlament colegii lui se fac că nu văd abuzurile propriului ministru. La fel se întâmplă și la anumite grupuri de interese din PNL și PSD, singurul partid transparent în acțiunile sale pentru binele națiunii rămâne Alianța pentru Unirea Românilor. Viitorul va demonstra acest fapt”, a transmis senatorul Mateescu.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *