Spread the love

Consilierii locali liberali au deja inițiative. Una singură, de fapt, pentru următoarea ședință a Consiliului Local Municipal Constanța, din 27 noiembrie. Stere Hira a comis-o deja cu biserica machedonilor, însă de data aceasta propune o măsură cu adevărat de dreapta.

Consilierul local municipal Stere Hira

Pe ordinea de zi a ședinței din 27 noiembrie figurează proiectul de hotărâre numit SOLIDARITATE. Concret, inițiatorul Stere Hira arată că inițiativa se referă la sortarea, colectarea, depozitarea și distribuirea gratuită (!?) a pieselor de mobilier, echipamentelor de uz casnic, aflate în stare de relativă funcționare. Beneficiarii vor fi persoanele vulnerabile și studenții din orașul Constanța.

Nu știm la ce gratuitate se referă Hira, din moment ce toată Direcția generală de asistență socială din Constanța este mobilizată pentru această acțiune, care presupune deplasarea la donator, distribuirea ș.a. De asemenea, reținem că Direcția poate să încheie parteneriate cu asociații și fundații, nicidecum trebuie, astfel că este foarte clar că doar Direcția se va ocupa și rămâne de văzut cât de gratuit va fi.

Prin programul SOLIDARITATE – inspirat din măsurile autentice de dreapta – Direcția de asistență socială trebuie să preia apelurile telefonice de ridicare a bunurilor reutilizabile, face programări, colectează bunurile, le distribuie ș.a.m.d. De asemenea, va avea loc și o mobilizare arhivistică, în sensul că toate documentele rezultate în urma activității de donații trebuie arhivate și păstrate în conformitate cu Nomenclatorul de profil.

Proiectul este disponibil integral AICI!

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *