Mașinile distruse în incendiul de la blocul din Constanța, ridicate. RAJA reface instalația de apă. Încep DONAȚIILE

Echipele de intervenție au acționat și astăzi la imobilul distrus de incendiul de pe str. Grindeanu din municipiul Constanța. Toate epavele mașinilor distruse în incendiu au fost ridicate de ehipele Confort Urban iar echipele de curățenie au început încă de la primele ore igienizarea zonei. De asemenea, au fost puse la dispoziția locatarilor containere de gunoi suplimentare pentru ca aceștia să poată arunca deșeurile strânse în urma curățeniei.

În continuare, angajații RAJA acționează pentru refacerea instalației de apă. Polițiștii locali și cei de la IPJ Constanța supraveghează în permanență imobilul afectat, atfel încât bunurile locatarilor să fie în siguranță.

Constănțenii au dat încă o dată dovadă că sunt oameni cu suflet mare și nu rămân indiferenți la drama semenilor lor. Au venit foarte multe mesaje de susținere și oferte de ajutor pentru cei afectați, atât financiar, cât și în ceea ce privește cazarea. Asociația de proprietari Prelungirea Sgt. Nicolae Grindeanu, Nr.6 va deschide mâine un cont bancar în care se pot face donații. Vom anunța numărul de cont îndată ce va fi disponibil. Victimele incendiului au nevoie de tot sprijinul nostru. Împreună îi putem ajuta să treacă peste acestă situație teribilă în care se află în prag de sărbători”, au precizat reprezentanții municipalității.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *