Marșuri pentru familie și căsătorie! Semnal pentru CCR: lanț uman în jurul Parlamentului, pe 26 octombrie

Pe 27 octombrie a.c. este planificată pronunțarea Curții Constituționale privind recunoașterea în România a căsătoriilor homosexuale încheiate în străinătate. Astfel, mișcarea profamilie din România se opune unei posibile recunoașteri, întrucât „legea interzice explicit acest lucru” și „trei milioane de cetățeni cu drept de vot deja au afirmat prin semnături”.

Pentru a transmite un mesaj cetățenesc clar și puternic Curții Constituționale și clasei politice din România că cetățenii, indiferent de apartenența etnică, religioasă ori politică, nu vor legalizarea nici recunoașterea în România a căsătoriilor homosexuale încheiate în străinătate,  Alianța Familiilor din România organizează marșuri și demonstrații în acest scop, programate pentru joi, 26 octombrie.

„Nu îngăduim confiscarea instituției căsătoriei și a familiei de către stat”

La București se intenționează formarea unui lanț uman în jurul Parlamentului, iar în alte orașe marșuri, demonstrații, prezentări, discursuri ș.a.m.d.

„A venit ceasul pentru cetățenii țării să devină stăpâni în țara lor privind valorile și familia și să și le afirme. Să ni se audă vocea, tare și clar, că valorile noastre tradiționale nu sunt negociabile și că respingem presiunile suprastatale ori amestecurile externe în privința căsătoriei și familiei în țara noastră. Nu îngăduim confiscarea instituției căsătoriei și a familiei de către stat ori tribunale”, anunță Alianța Familiilor din România.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*