Spread the love

Organizația Municipală a Femeilor Social-Democrate Constanța și-a ales, sâmbătă, președintele în persoana conf. univ. dr. Mărioara Cojoc. Potrivit OFSD Constanța, conferința s-a desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor în prezența a peste 200 de delegați și a liderilor constănțeni Felix Stroe, președintele Organizației Județene a PSD Constanța; Mariana Gâju, președintele Organizației Județene a Femeilor Social-Democrate; dar și a parlamentarilor George Vișan, Mircea Dobre și Ștefan Mihu sau a viceprimarului municipiului, Costin Răsăuțeanu.

De asemenea, președintele Organizației Municipale a PSD Constanța, Decebal Făgădău, le-a urat doamnelor mult succes și le-a mulțumit pentru sprijinul pe care acestea l-au acordat în toate acțiunile desfășurate de formațiunea politică.

„Programul PENTRU SOCIETATEA DE MÂINE:UN NOU PAS, pe care îl propunem eu împreună cu echipa mea, are la bază trei principii fundamentale: demnitate, valoare și profesionalism. Obiectivele și acțiunile OFSD Municipiul Constanța încearcă să sublinieze transformările societății românești contemporane, implicit și a celei constănțene, astfel încât campaniile derulate să răspundă nevoilor reale ale acesteia”, a declarat Mărioara Cojoc la finalul întâlnirii.

Potrivit OFSD, printre proiectele Organizației Municipale a Femeilor Social-Democrate  Constanța se numără „promovarea valorilor și a tradițiilor naționale și locale în spațiul comunitar și internațional și susținerea exprimării și valorificării drepturilor femeilor și familiei prin activități politice și civice”. 

CITEȘTE ȘI:

Femeile social-democrate au desfășurat o acțiune umanitară

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *