MApN defilează în Parlament: își rezervă dreptul de a construi instalații cu caracter temporar „fără acceptul administratorului drumului”

Un proiect de lege supus reexaminării a avut ca obiect de reglementare modificarea alin. 6 al art. 47 din Ordonanța Guvernului 43/1997, privind regimul drumurilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare. Miercuri, Camera Deputaților a votat respingerea modificării alineatului în cauză.

`Membrii comisiei de transporturi și cei ai comisiei pentru buget au analizat proiectul de lege în ședințe separate în 16 septembrie 2015, respectiv 22 septembrie 2015, care au hotărât respingerea proiectului de lege~, a precizat deputatul constănțean Florin Gheorghe (PSD) de la pupitru

. La fel s-a întâmplat și în cadrul ședinței de plen de miercuri a Camerei Deputaților, proiectul a fost respins.

Alin. 6 al art. 47 din Ordonanța Guvernului 43/1997, privind regimul drumurilor, face referire la:

„Construcţiile sau instalaţiile temporare ale Ministerului Apărării Naţionale, care au caracter de urgenţă, se pot executa fără acceptul administratorului drumului, urmând ca acest accept să se obţină ulterior, în cazul în care construcţiile sau instalaţiile nu se demontează într-un termen stabilit de comun acord cu administratorul drumului”.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *