MApN a donat măști, viziere și combinezoane omologilor din Republica Moldova

Măști, combinezoane, viziere și alte obiecte de uz sanitar au fost donate, miercuri, de reprezentanții Ministerului Apărării Naționale din România omologilor din Republica Moldova. MApN a donat Ministerului Apărării al Republicii Moldova materiale de protecție sanitară, în contextul crizei generate de pandemia de COVID-19. Este vorba de echipamente de protecție sanitară, respectiv combinezoane, măști tip FFP2, măști chirurgicale și viziere, precum și alte bunuri de uz sanitar.

Această nouă tranșă de materiale donate vine în completarea demersului inițiat în luna aprilie 2020 și face parte din pachetul de măsuri de sprijin al cetățenilor din Republica Moldova reiterat de către Președintele României cu ocazia recentei vizite la Chișinău. Astfel, este reconfirmat angajamentul României de susținere a autorităților Republicii Moldova și sprijinul concret al eforturilor acestora de combatere a efectelor crizei pandemice”, se arată într-un comunicat transmis, miercuri, de MApN.

La sfârșitul lunii aprilie 2020, MApN a contribuit cu personal medical și 10 izolete produse în România, ca sprijin inițiat de autoritățile statului român pentru Republica Moldova în prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.