Maia Sandu, mesaj de Ziua Națională: „Dragă Românie, de ziua ta, îți doresc să fii o voce distinctă în lume și în Europa unită!”

Președintele R. Moldova, Maia Sandu, a transmis, miercuri, un mesaj cu ocazia Zilei Naționale a României, mulțumind pentru „prietenie”. „Dragă Românie, de ziua ta, îți doresc să rămâi puternică și generoasă. Să fii o voce distinctă în lume și în Europa unită, și un model de țară”, a spus Maia Sandu, într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

Mesajul integral transmis de Maia Sandu:

„De Ziua Națională a României, mulțumim pentru prietenie și pentru toate lucrurile bune pe care le-am făcut și le vom face împreună! Ne leagă trecutul istoric, ne leagă cultura comună și limba română, iar în față avem un viitor care poate să ne apropie și mai mult. O vom face prin oamenii care și-au găsit rostul pe o parte ori alta a Prutului, prin investiții reciproce, prin drumuri și poduri. Dragă Românie, de ziua ta, îți doresc să rămâi puternică și generoasă. Să fii o voce distinctă în lume și în Europa unită, și un model de țară pentru care democrația și bunăstarea oamenilor sunt fundamentale. Să mergem spre viitor împreună. La mulți ani, România! La mulți ani, dragi români!”

Maia Sandu a vizitat România, pe 23 noiembrie, pentru prima oară de la câștigarea alegerilor.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.