Mai PUȚINE zboruri de pe Aeroportul „Mihail Kogălniceanu” în această vară

Vești mai puțin îmbucurătoare pentru constănțeni, dar și pentru turiștii care vor să vină pe litoralul românesc în această vară! Reprezentanții Aeroportului Internațional „Mihail Kogălniceanu” din Constanța au publicat, joi, orarul zborurilor pentru vara lui 2019, din care reiese că au dispărut curse către destinații importante! Astfel, dacă anul trecut existau zboruri directe din Constanța către patru destinații interne, de anul acesta numărul destinațiilor s-a redus la două: Cluj și Satu Mare. În ceea ce privește cursele externe, nu mai există curse regulate către Franța și Italia.

Constănțenii și-au exprimat care mai de care nemulțumirea pe pagina de Facebook a Aeroportului, mai ales pentru că mulți dintre ei își făcuseră planuri pentru această vară, dorind să zboare direct din Constanța!

Reprezentanții Aeroportului spun că ei nu au nicio vină, deoarece deschiderea și menținerea unei rute aparține exclusiv companiei aeriene. Tot ce pot să facă, spun aceștia, este că continue discuțiile cu operatorii aerieni.

„În discuțiile purtate cu operatorii aerieni transmitem propunerile pasagerilor”, spun cei de la Aeroportul Internațional ”Mihail Kogălniceanu” din Constanța.

Orarul de vară va intra în vigoare la 31 martie, iar mai mult detalii aflați din imaginile de mai jos:

orar zbor mk 1
orar zbor mk 2
orar zbor mk 3

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

3 comentarii la „Mai PUȚINE zboruri de pe Aeroportul „Mihail Kogălniceanu” în această vară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *