Mai multe coșuri de gunoi instalate de Primăria Constanța prin oraș

Coșurile de gunoi sunt esențiale pentru păstrarea unui oraș curat. Prezența acestora în toate cartierele din Constanța descurajează, de cele mai multe ori,  aruncarea gunoaielor pe jos. De aceea, Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul Amenajări Urbane a montat în această perioadă coșuri noi de gunoi: pe strada Unirii, pe toate aleile de acces spre plaja Modern, în Parcul Dragoslavele, în Tomis III, în Faleză Nord sau în Portul Tomis. Multe dintre acestea au înlocuit coșuri vandalizate sau distruse de persoane certate cu bunul simț. 

2 4

Cu toții ne dorim un oraș curat, prin care să ne plimbăm cu plăcere. Fiecare dintre noi are o responsabilitate în acest sens și poate contribui, în primul rând, păstrându-l așa cum este și având grijă să nu lase urme pe unde trece. Din păcate, mai avem multe de învățat la nivel de societate și mulți dintre concetățenii noștri nu sunt atât de responsabili pe cât  ne dorim: fie aruncă gunoiul la întâmplare, fie distrug sau vandalizează obiectele de mobilier din oraș. Facem din nou apel la constănțeni să nu mai arunce gunoiul decât în locurile special amenajate și să păstreze în condiții bune dotările aflate pe domeniul public”, au precizat reprezentanții municipalității.

Cetățenii care întâlnesc astfel de cazuri sunt rugați să le sesizeze la Dispeceratul Poliției Locale Constanța, la numărul de telefon 0241.484.205

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.