Lupu (CJC) pune „cruce” sportului constănțean și „sparge” bugetul județului pe… servicii religioase

Bugetul județului Constanța este lansat în dezbatere publică încă din 25 martie. Proiecția bugetului de venituri și cheltuieli este estimată până în 2024, adică până la finalul mandatului actualului președinte al Consiliului Județean, Mihai Lupu.

Nu a avut nimeni mari așteptări că șeful liberal de la județ va impresiona cu capacitățile sale manageriale, dovadă fiind și prima treabă serioasă administrativă: bugetul de venituri și cheltuieli. Astfel, din degringolada propunerii de buget ne sar în ochi o serie de absurdități, precum, literalmente, subfinanțarea sportului constănțean. Potrivit propunerii lui Mihai Lupu, pentru sport, anul acesta, se alocă doar un milion de lei. Nici un sfanț pentru primul trimestru, adică primele trei luni ale anului, nici un leu pentru tineret și nici un leu pentru bazele sportive și de agrement… pe tot parcursul anului! De asemenea, nu se va acorda nici un leu nici pentru grădinile publice, parcuri sau alte spații verzi.

În schimb, sesizăm zeci de milioane sparte atât la capitolul Servicii religioase, cât și Alte servicii în domeniul culturii, care includ din nou aceleași servicii:

cj

Bugetul de venituri și cheltuieli al județului Constanța încă este în dezbatere publică și este disponibil AICI!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.