Lupu (CJC) promite relansarea culturii în tot județul Constanța. Din toamnă. „Nu mai avem grădini de vară, cinematografe, orchestre…”

Teatrul de Stat Constanța a organizat joi o conferință de presă care, practic, a marcat startul unui festival grandios pe litoral: 38 de piese, în cadrul SEAS, care se vor desfășura… în tot orașul. În cadrul conferinței organizată de directorul TSC, Erwin Șimșensohn, au mai fost prezenți președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu și viceprimarul municipiului, Ionuț Rusu, ambii promițând sprijin necondiționat pentru cultura tomitană.

Mihai Lupu și-a exprimat dezamăgirea privind dispariția orchestrei simfonice, a grădinilor de vară – de la Neptun și până în Mamaia – a cinematografelor ș.a.m.d. Cu acest prilej, președintele CJC a arătat faptul că, din toamnă, se… apucă de treabă:

Mihai Lupu a mai arătat faptul că pandemia s-a terminat și, în acest context, județul Constanța nu mai are voie să bată pasul pe loc în privința infrastructurii culturale:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *