Luptă grea pentru primăria Techirghiol: Emoții pentru Soceanu, Adrian Stan revine în forță

La fel ca în toate localitățile din județul Constanța și la Techirghiol se desfășoară o precampanie plină de tensiuni: sondaje, formări de echipe, atacuri, pe scurt – se ascut săbiile pentru alegerile locale.

Lupta se dă între doi… foști parteneri, acum în poziția de adversari imposibil de împăcat. Fostul viceprimar al orașului, Iulian Soceanu, este actualul primar – ales în 2016 și se va duela cu fostul primar, Adrian Stan, lovit în 2015 de un dosar de corupție.

Anii au trecut, iar Soceanu se pare că nu a făcut nimic pentru a câștiga simpatia locuitorilor din Techirghiol, ceea ce favorizează astăzi un culoar liber pentru Stan. Mari realizări nu se pot trece în contul lui Soceanu, de altfel singurele proiecte semnate au fost pe fonduri guvernamentale, la inițiativa… guvernărilor PSD, în schimb Stan are cu ce să defileze, marile proiecte fiind realizate până în 2015.

Oamenii acum sunt în situația să compare cele două administrații și, potrivit unui sondaj realizat pentru Adrian Stan, poziția lui Soceanu este catastrofală:

87021737 613857832784962 2953845560047566848 o

„La o simplă analiză, se poate constata dorința populației de a schimba conducerea Primăriei. Altfel, cum ai putea explica faptul că, în doar 4 ani, te-ai prăbușit de la 60% la puțin peste 30%? Evident, creșterea mea este naturală, pentru că sondajul a fost realizat fără ca eu să am încă o echipă formată sau multe apariții publice. Notorietatea, în dreptul meu, este de 96%, dar nu aceasta este importantă, ci încrederea oamenilor, iar aici vorbim de 70%! Greșelile și abuzurile actualei administrații trebuie să fie cunoscute! Chiar acum când vorbim administrația este preocupată, printre altele, de concesionarea Oborului, prin vânzări la prețuri subevaluate! Dar, vom detalia despre toate aceste „găinării” la momentul potrivit. Să nu vă fie frică, această Dictatură va dispărea!”, a transmis Adrian Stan.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.