Lungoci (PSD): „La Craiova, testarea e gratuită. La Constanța, redeschiderea Spitalului de Boli Infecțioase e un MISTER! Echipa cocoțată în Primărie a adus constănțenii la DISPERARE!”

Municipiul Constanța trăiește cele mai negre zile ale sale din 1990 încoace. Cu Spitalul de Boli Infecțioase închis în două valuri succesive de covid, cu piciorul pus pe cap de primarul Vergil Chițac care consideră orașul propria sa cazarmă care trebuie condamnată la sărăcie, Constanța se descurcă… cum poate în plină pandemie. În acest sens, deputatul social-democrat constănțean Lucian Lungoci a făcut o paralelă cu municipiul Craiova, oraș mai mic decât Constanța. Acesta a arătat că acolo testarea anti-covid este gratuită, în timp ce Constanța rămâne condusă de o echipă cocoțată în Primărie care i-a adus pe constănțeni la disperare:

În municipiul Craiova testarea COVID este gratuită pentru toți cetățenii! Cetățenii care au nevoie de testare tip RealTime PCR pentru COVID-19 o pot face gratuit, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Victor Babeș, din subordinea Primăriei Municipiului Craiova. Costul testelor a fost asigurat din fonduri europene, fără a încărca bugetul local! În municipiul Constanța nu avem un Spitalul Clinic de Boli Infecțioase funcțional! Au trecut trei luni și jumătate, iar data redeschiderii acestei unități sanitare, vitală pentru constănțeni, este un mister. În aceste condiții, să mai vorbim despre testare gratuită la Constanța pare doar o figură de stil… Nu este, însă, o figură de stil diferența dintre cele două administrații publice locale. Fără nici o legătură cu a lor coloratură politică! Vorbind stric de bunul simț …administrativ, una este de succes, în timp ce a noastră a ajuns de tot plânsul! Una este făcută cu o echipă de oameni care au experiență administrativă, iar cea de la mal de mare pare a fi pusă la cale de unii de pe stradă care și-au luat primăria pe persoană fizică! La Craiova, buna administrație se vede și se simte la tot pasul și de către toți cetățenii municipiului. Datorită calității vieții locuitorilor, îmbunătățită la acest moment și prin asigurarea testării gratuite. La Constanța, “calitatea” managementului echipei cocoțate în fruntea primăriei a adus la disperare locuitorii. Din cauze multiple: de la regulamente aberante, la grava situție din Cât despre testarea gratuită, nici pomeneală…”, a transmis deputatul Lungoci.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.