Lungoci (PSD): „Cât a hălăduit pe la Transporturi, Drulă a bătut câmpii declarațiilor aberante, a tăiat panglici și s-a jucat de-a justițiarul, postură cel puțin caraghioasă”

Este balamuc mare la metroul bucureștean. Angajații vor avea salariile reduse cu 20%, concomitent cu reducerea programului de lucru de la 5 zile pe săptămână la 4 zile pe săptămână. Măsura ar urma să se aplice pe termen nedeterminat, de la 1 octombrie, potrivit unei propuneri pe care a înaintat-o directorul general Ştefan Paraschiv la negocierile cu Sindicatul (USLM).

În acest context, deputatul social-democrat constănțean, Lucian Lungoci, îl consideră responsabil pe fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, care a fost în conflict nu doar cu metroul bucureștean, ci cu… tot ce înseamnă transporturi prin țară:

Cât a hălăduit prin ministerul Transporturilor, Cătălin Drulă a bătut câmpii declarațiilor aberante, a tăiat panglici și s-a jucat de-a justițiarul, postură cel puțin caraghioasă, ca să nu spunem altcumva.Kilometri de autostrada? Zero! Kilometri de cale ferată recondiționată. Zero! De când cu PNRR, Cîțu și ai lui oaste de strânsură guvernamentală se tot umflă în pene liberare cu sumele alocate pentru autostrăzi, drumuri, poduri, podețe și ce mai ține de Transporturi.Banii nu există încă și nimeni nu poate să spună, la acest moment, care va fi momentul când vor intra în visteria României ! Până se vor regla aceste aspecte, realitatea este cât se poate de dură! Așa cum este situația de la Metrorex.Aici unde NU MAI SUNT BANI DE SALARII!!! Care sunt soluțiile reprezentanților guvernării de dreapta ? Program de lucru redus de la 5 zile la 4 / săptămână, cu aferenta micșorare a salariilor, iar durata zilei de muncă poate fi de 8 sau 7 ore, conform funcției și locului de desfățurarea a activității. Și ca idioțenia pusă la cale de Ministerului Transporturilor- cel care are în administrare Metrorex-ul- să fie completă, măsurile nu se aplică în cazul directorilor de toate felurile, șefilor de birou de toate modurile și nici în cele ale șefuților de te miri ce secție…Adică a indivizilor și individelor care s-au trezit în aceste funcții, recomandați fiind de …carnetul de partid PNL-ist sau USR –ist Cam acestea sunt ”binecuvântările” guvernării de drepta și, teamă ne este, ele vor continua dacă premierul Câțu& Company nu pleacă din Palatul Victoria. Împinși pe scări de moțiune!”, a transmis deputatul Lungoci.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

2 comentarii la „Lungoci (PSD): „Cât a hălăduit pe la Transporturi, Drulă a bătut câmpii declarațiilor aberante, a tăiat panglici și s-a jucat de-a justițiarul, postură cel puțin caraghioasă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *