Lungoci (PSD), bucuros că se distribuie voucherele de vacanță: „Românii vor alege litoralul Mării Negre, de la Năvodari până la Vama Veche!”

Voucherele de vacanță, cu o oarecare întârziere față de planificarea inițială, încep să fie acordate. În acest sens, deputatul social-democrat constănțean, Lucian Lungoci, membru al comisiei pentru antreprenoriat și turism, salută distribuirea voucherelor de vacanță, în contextul în care 1 Mai ne… bate la ușă:

„În calitate de membru al Comisiei pentru antreprenoriat și turism din Camera Deputaților, de român și, nu în ultimul rând, de constănțean salut faptul că voucherele de vacanță au început deja să fie acordate pentru anul în curs. Pentru județul Constanța, areal în care turismul este unul dintre pilonii economici de bază, voucherele de vacanță înseamnă dezvoltarea  locală a acestei industrii, antrenând și alte ramuri conexe. Pentru România, voucherele de vacanță reprezintă  un sprijin direct acordat industriei turistice naționale, în proporție de peste 95% privată și, în cea mai mare parte, dominată de capital românesc. Acum, sectorul turistic are și mai mare nevoie de acest sprijin, după perioada de pandemie în care a avut foarte mult de suferit și în contextul războiului de la granițele României. Am convingerea că de reintroducerea voucherele de vacanță, măsură susținută PSD, partid care  le-a implementat cu succes pentru prima dată  în 2018, vor beneficia atât cetățenii, cât și operatorii din turism. Românii vor alege să-și petreacă vacanțele în țară. Urmarea? Banii produși în țara noastră se vor cheltuit tot aici, ajutând, astfel, industria turistică și, implicit, statul român, care va avea  mai multe încasări la buget. Românii vor alege litoralul Mării Negre, de la Năvodari până la Vama Veche! Urmarea? Județul Constanța, agenții economici din zonă și, nu în ultimul rând, constănțenii vor avea de câștigat!”, a transmis deputatul Lungoci.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *