Spread the love

Candidatul PSD la primăria Medgidia, Luminița Vlădescu, a participat luni seară la o dezbatere la televiziunea publică. Emisiunea a fost destinată candidaților la Primăria Constanța, însă Vlădescu a fost singura prezență feminină, dar și candidat în alt oraș, ceea ce a reprezentat o bilă neagră pentru moderatorii TVR.

Din capul locului s-a văzut că a fost trimisă de PSD Constanța la emisiune, pentru a-i ține locul candidatului Decebal Făgădău. Cu toate acestea, PNL Constanța nu a fost reprezentat la emisiunea televiziunii publice.

Față în față cu valurile de întrebări ale moderatorilor și cu ieșirile celorlalți candidați la Primăria Constanța, Luminița Vlădescu a „croșetat” o defensivă onorabilă.

„Suntem viceprimari în funcție, oameni care cunoaștem administrație publică locală, oameni care au accesat fonduri europene și care știu cum se accesează fonduri europene! Orice proiect european trebuie să aibă la bază strategia de dezvoltare locală și planul local de acțiune. Ca să vii acum să propui alte proiecte, să reiei toate aceste etape… eu știu că pentru Cazinou există un proiect și o cerere de finanțare depusă, știu că există proiecte în derulare pentru Constanța accesate și chiar implementate de domnul Decebal Făgădău. Faleza sau Portul Tomis, zona Muzeului de Istorie… Totuși, în Constanța, sunt locuințe construite, ceea ce mi-aș dori și eu în Medgidia și am proiect în derulare. Poate surprind, dar părinții mei locuiesc în Constanța, în zona Coiciu, între Energia și cartierul de case, s-au construit locuințe pentru tineri, lucru care nu s-a întâmplat în nici un oraș mare din țară. Cred în aceste proiecte, venind din Medgidia în Constanța lucrurile s-au schimbat cu mult față de anii în care locuiam acolo”, a spus Luminița Vlădescu.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *