Spread the love

Candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Medgidia, fostul viceprimar Luminița Vlădescu, a anunțat miercuri că a demisionat din funcția de președinte al organizației locale.

„Astăzi am luat decizia firească de a-mi depune demisia din functia de președinte PSD Medgidia, ca urmare a rezultatelor slabe de la alegerile locale. Demisia mea este un act de onoare unilateral, în niciun caz de renunțare la obiectivele propuse pentru Medgidia. Mulțumesc tuturor colegilor, prietenilor și, mai ales, celor 2100 de alegători ai mei pentru susținere!”, a transmis Luminița Vlădescu.

Valentin Vrabie (PNL) a câștigat un nou mandat la Medgidia, cu 65,28%, fiind urmat de Luminița Vlădescu (15,20%); Bogdan Moșescu, USR-PLUS – 11,51%; Dumitru Moinescu, PRO România – 4,87% și Iasemin Agi Murat, PMP – 2,14%.

Vlădescu a obținut prin candidatura la primar puțin peste partid la alegerile de duminică. Dacă pentru funcția de primar Vlădescu a primit 2.035 de voturi, pentru Consiliul Local PSD a primit 2.026.

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *