Spread the love

Partidul Mișcarea Populară filiala Constanța, prin președintele Claudiu-Iorga Palaz, solicită primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău, rezilierea „urgentă a contractului cu firma “Polaris M Holding”, pentru modul defectuos în care s-a efectuat deszăpezirea în municipiul Constanța”.

Este inadmisibil ca o firmă care se consideră cu experiență în domeniu, și care “a supt din banii publici”, ani la rând, fără să o întrebe cineva cum și-a făcut treaba, să lase municipiul Constanța într-un hal de nedescris, și să nu intervină pentru deszăpezirea și deblocarea traficului, datorită zăpezii. Cer de urgență primarului, Decebal Făgădău, rezilierea contractului cu firma “Polaris M Holding”, și totodată solicit să fie făcute publice procesele verbale de constatare, întocmite pentru zonele în care firma “Polaris M Holding” a acționat pentru deszăpezire. Pentru ca procesele verbale să fie confruntate de către cetățeni, cu realitatea din teren, acest lucru trebuie făcut de urgență, acum! Nu după ce constănțenii nu vor mai putea să confrunte procesele verbale de deszăpezire ale firmei “Polaris M Holding”, cu realitatea din teren. Fără acest mod de lucru, consider că plata facturilor se va face doar prin prezentarea unor hârtii fictive care nu corespund realității din teren”, a spus Claudiu Palaz, care a avut și o concluzie vehementă:

În prima ședința de consiliu local, consilierii PMP vor solicita, pentru transparență și pentru interesul constănțenilor, ca aceste documente să fie puse la dispoziție, pentru a se  verifica modul în care se vor face plățile către firma “Polaris M Holding”, firmă de casă a lui Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu”, a mai spus Palaz.

Pe 12 ianuarie, Polaris M Holding anunța că acționează cu 25 de utilaje de deszăpezire, 17 pluguri, 8 sărărițe și aproximativ 160 de angajați.

Facebook Comments

One thought on “Lui Palaz i s-a cășunat pe Făgădău: „Reziliați contractul cu Polaris!””

  1. Adevaru e ca nu au facut nimic din ce sustin cei de la Polaris. Nu vreau sa vorbesc de zapada ca la acest capitol clar sunt depasiti de situatie. Trebuie totusi semnalat ca nu a mai nins de 4 zile si inca nu se ridica gunoiul … cel care trebuia ridicat acum 10 zile. Eu cred ori ca toti constatenii au carnet PSD ori au actiuni la Polaris.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *