Spread the love

Consilierul local municipal independent, Andrei Popescu, a anunțat, joi seară, că a început, alături de consilierul liberal Victor Constantin, un nou demers „pentru normalizarea lucrurilor”. Concret, celor doi „aleși” li s-a pus „pata” pe celebrele chioșcuri care comercializează tutun, ziare sau băuturi, existente din „epoca” Radu Mazăre-Nicușor Constantinescu-Sorin Strutinsky.

„Stim cu totii cat de greu este sa incepi o afacere, sa depui o gramada de dosare, sa fii amanat si plimbat dintr-o parte in alta. Se pare ca, pentru unii, toate aceste proceduri sunt floare la ureche, reusind sa prospere unde altora nici prin gand nu le trece, și-a motivat Andrei Popescu inițiativele.

„Este vorba despre doua sesizari, una catre Politia Locala si alta catre Serviciul de autorizare agenti economici, in doua probleme distincte. Prima a fost facuta in prisma sesizarilor cetatenilor, privind amplasamentul cafenelei Entourage, fix in Parcul salii sporturilor, vom vedea cum au obtinut autorizatia de construire a terasei si daca au toate avizele de functionare. De asemenea, cetatenii au reclamat ca se fumeaza in interiorul acestei cafenele.
A doua sesizare este legata de greaua mostenire lasata de cuplul Mazare-Strutinsky, prin chioscurile omniprezente de la Tutun si ziare. Acestea au fost protejate ani de zile, iar cand am mers pe teren alaturi de colegul meu, in cele 3 locatii vizitate, am intrebat unde este afisata autorizatia de functionare, s-au uitat la noi ca la urs si ne-au spus ca nu au avut niciodata asa ceva si daca vrem neaparat, sa mergem la Conpres. Mai mult, noul regulament de comert aprobat in CL, prevede clar ca nu pot fi autorizate unitati amplasate in zona trecerilor de pietoni si care obstructioneaza circulatia pietonilor, ori, dupa cum stiti, chioscurile acestea sunt amplasate fix in astfel de zone”, a precizat Andrei Popescu.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *