Ludovicul cel Orban s-a trezit pus pe silent, la propriu, de Bogdănelul cel Huțuc

Există o problemă de ceva vreme la liberali. Bine, ei au mai multe probleme, de mai multă vreme, dar una nouă, greu de înțeles, ne bruiază dorința de cunoaștere. Timpanul nu, după cum vom vedea.

Liberalii de la malul mării, destul de vocali în campaniile electorale de felul lor, prestează niște silenzio stampa de la o vreme. Unii dintre noi se bucură. În special PSD-iștii. Opoziția nu deranjează, așa că ce poate fi mai frumos? Eh, unii dintre noi nu suntem nici la guvernare, nici la PSD și poate că ne interesează de ce liberalii și-au propus să nu mai scoată, literalmente, un sunet.

Am trecut peste povestea cu oamenii noi la PNL, care sunt tot ei și am trecut și peste proiectul de guvernare pe care nu îl aveau, inclusiv acela al deputatului Robert Boroianu de a modifica Constituția pentru a da apă gratis la chiuvetă și lighean și peste multe altele. Personal, vreau să știu de ce domnul președinte, pentru care liberalii s-au bătut cu cărămida în piept, l-au aruncat și pe Vergil Chițac la gunoi, au fost dispuși să meargă și în instanță ca să îl aleagă și să suporte ditamai circul, nu răspunde, dom-le, deloc la telefon! Bogdan Huțucă, pentru că despre el este vorba, un băiat simpatic și inteligent de altfel. Nevastă-sa a făcut greșeala să îl deranjeze pe actualul nimeni, Gabriel Comănescu, dar, hei, dacă TOMIS NEWS mătură cu falimentarul de la dana 34, de ce n-ar putea să o facă și Huțucii? Doar au ditamai partidul în spate! TOMIS NEWS când se uită în spate, bate vântul. În fine, revenim la Huțucul cel silențios, față în față cu reacțiunea, adică cu nenea Ludovicul cel Orban, care a venit la școala (s-o numim) politică a tinerilor suporteri ai Brătienilor, de la fosta stațiune Eforie.

Nenea Orban, ca de obicei, a aruncat cu barda în tot ce-a prins: că Ponta a fost luat din gunoi de SIE ca să facă om din el, că dacă nu ne facem Coreea de Sud a Europei de mijloc e cu nasoale (pentru noi), că… opa… că PNL Constanța ar fi bine să mai deschidă gura!

Personal, greu de tot reușesc să dau de domnul Huțucă. Hei, omul e la București… în fine, nu îl caut acolo, dar la telefon recunosc că am vreo 4-5-6-7 tentative în ultima vreme în care vreau să îl întreb, în general, ce părere are de faptul că PSD fură. Sau ceva de genul. În fine, nenea Huțucă nu poate să spună niciodată că am avut ceva cu el (spre deosebire de aproape TOȚI ceilalți colegi ai lui… cunoaștem: în opinia PNL, subsemnatul este plătit și de Kim Jong Un. Fiind problema cu rachetele acum, facturile și plățile ajung mai greu, asta e…). Dar, nu sunt singurul. Presa l-a prins la înghesuială azi pe Huțucul cel vestit ca să-i adreseze o întrebare de bun simț: nenea președintele, la telefon pe când și noi? Răspunsul lui Huțucă a fost mondial, dacă nu chiar bombastic de genial: „L-am avut pe silent”! Asta, în contextul în care Ludovicul cel luptător, îndeamnă la gălăgie fără menajamente. În fine, nu ar fi doar asta. Ar mai fi faptul că nenea Huțucă este președinte de organizație județeană. Deci, are o datorie față de proprii membri de partid. Apoi, mai este și deputat. Deci, are o datorie față de… TOȚI CONSTĂNȚENII! Asta înseamnă că telefonul NU trebuie să stea nici pe silent, nici în sertare, nici uitat pe sub pat, ci la dispoziție, pentru că… heh… fraierii care îl sună îi plătesc salariul.

Inclusiv subsemnatul, după ce mi se achită facturile din Coreea de Nord, ca să spună colegii lui, liberalii, că de acolo sunt plătit, ca să le plătesc lor salariile. Pateticii ăștia vor la guvernare. În fine, concluzionez la nenea Huțucă, despre care rămân la aceeași părere, deși el se ambiționează să nu fie plăcut de nimeni: mai răspunde, dom-le, la telefonul ăla, că ești om politic și trebuie să le încasezi ca la box!

De bine de rău, ești în ring și nu te-am trimis noi acolo, te-ai dus singur, pentru că ai vrut!

P.S. Purtătorul de cuvânt al PNL Constanța, nenea George Muhscină, mai este purtător de cuvânt sau tăcerea sa are legătură cu faptul că ne vedem în curând în instanță ca să își retracteze mizeriile publice?

P.P.S. Senatorul Vergil Chițac a declarat astăzi că „partidele actuale nu se pot reforma deși declară sus și tare că doresc să facă acest lucru”. PNL mai este partid sau e vorba de excepția pe care senatorul NU a folosit-o?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*