Ludovic Orban: „Văd un BLAT evident între PSD şi AUR!”

Deputaţii neafiliaţi lucrează la sesizarea CCR asupra modificării Regulamentului Camerei Deputaţilor, a declarat, miercuri, fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban, care a adăugat că urmează să se decidă dacă va fi un demers comun cu USR sau unul propriu. El a acuzat, totodată, „un blat” între PSD şi AUR.

Pe de altă parte, nu pot să nu văd un blat evident între PSD şi AUR. Astăzi, de exemplu, liderul grupului AUR a vorbit de şapte ori în plen, i s-au dat drepturi la replică când a vrut şi când nu a vrut. Aproape era o regulă prezenţa senatoarei Şoşoacă în plen. De asemenea, a fost lăsată neperturbată şi, în general, toate formele de manifestare care sunt contrare normelor scrise şi regulilor nescrise care ţin de bunul simţ, de civilizaţia dialogului şi de ceea ce înseamnă educaţia şi cei şapte ani de acasă au fost încălcate sub ochii îngăduitori ai celor care conduc Camera Deputaţilor”, a susţinut Orban.

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, miercuri, o hotărâre prin care se modifică regulamentul forului legislativ. USR şi AUR au anunţat că vor contesta la CCR modificările.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *