Ludovic Orban, chemat din nou în Parlament ca să dea explicații

Premierul Ludovic Orban este chemat din nou să se prezinte în fața Parlamentului. Dacă data trecută a fost vorba de scandalul Unifarm, de data aceasta premierul trebuie să arate un raport detaliat pentru gestionarea pandemiei, să explice cum va începe următorul an școlar și să clarifice organizarea alegerilor locale.

Scrisoarea de chemare este semnată de președinții celor două camere ale Parlamentului, Robert Cazanciuc și Marcel Ciolacu.

„În contextul lipsei de predictibilitate a politicilor Guvernului pe care îl conduceți, a declarațiilor contradictorii ale miniștrilor dumneavoastră cu privire la măsurile pe care urmează să le luați pentru limitarea impactului economic și social al epidemiei cu SARS-CoV-2 și a stării de incertitudine care caracterizează viețile tuturor românilor pe perioada acestei guvernări, în temeiul art. 107, alin. (1). teza finală din Constituție, vă solicit să prezentanți un raport, care să fie dezbătut cu prioritate, cu privire la măsurile pe care urmează să le întreprindeți pentru limitarea răspândirii virusului. De asemenea, vă solicit să precizați care este planul de măsuri concrete pentru organizarea, în bune condiții, a alegerilor pentru administrația publică locală, dar și pentru deschiderea noului an școlar 2020 – 2021”, se arată în scrisoarea semnată de președinții celor două camere ale Parlamentului, Robert Cazanciuc și Marcel Ciolacu.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *