Ludovic Orban, către susținătorii săi: „Cu ochii în lacrimi pentru cei care vor fi aleși în conducerea rămășițelor PNL… Iohannis și SERVICIILE au DISTRUS partidul!”

Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, le-a spus susținătorilor săi, după ce a pierdut competiția în fața lui Florin Cîțu, că vor plânge „pentru bieții care vor fi aleși în conducerea rămășițelor Partidului Național Liberal”. Ludovic Orban a participat la o sesiune foto alături de susținătorii săi, după ce a pierdut lupta cu Florin Cîțu, pentru șefia PNL. Lângă Orban s-a așezat un liberal, pentru fotografie: „Cu fruntea sus, președintele nostru”, a spus el. „Acesta este președintele nostru”, îi spune o femeie lui Ludovic Orban, în timp ce îi face o fotografie. Dând să plece, lângă Orban se așează un bărbat, căruia fostul președinte i se adresează: „Mariane, cu ochii în lacrimi, plângeți pentru bieții care vor fi aleși în conducerea rămășițelor Partidului Național Liberal”. Sesiunea foto a continuat, în timp ce unii liberali i-au înghiontit pe alții, mai timizi, să meargă să facă poze cu fostul lider PNL.

Premierul Florin Cîțu este noul președinte al Partidului Național Liberal. El l-a învins în competiția internă pe Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților și președinte în funcție. Cîțu a obținut 61,2% din sufragii. După ce a pierdut alegerile pentru președinția PNL, Ludovic Orban le-a spus liberalilor care l-au susținut că președintele Klaus Iohannis și serviciile au distrus partidul. După congres, Orban a vorbit cu susținătorii săi lângă un cort de lângă pavilionul central al Romexpo și le-a spus textual: „Iohannis și serviciile au distrus partidul”.

Nimic nu e definitv, fiți tari, lacrimile vă ajută să vă descărcați energia negativă, nu m-a bătut Cîțu. Haideți să fim serioși, nu luăm decizii la cald! Mâine veniți să ne susținem candidații. Trebuie să acceptam rezultatul”, le-a mai spus Ludovic Orban susținătorilor săi.

De altfel, în timpul votului, Orban a acuzat că procedura nu este corectă deoarece mulți delegați au fost verificați de coordonatori și forțați să arate buletinele de vot. După prezentarea rezultatelor, care l-au dat câștigător pe premierul Florin Cîțu, Ludovic Orban a spus: „Din momentul de faţă, între Ludovic Orban şi Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat”.

La Congresul PNL de sâmbătă şi-au înregistrat prezenţa 4.874 de delegaţi, care au votat atât pentru preşedintele partidului, cât şi pentru preşedintele Curţii de arbitraj. Liberalii au format cozi la cabinele de vot înainte de anunţul oficial privind începerea procesului de votare.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *