Ludovic Orban: „Amendamentul PSD privind creșterea alocațiilor va PICA!”

Este oficial – alocațiile copiilor nu mai cresc în perioada următoare. PSD a depus o mie de amendamente la bugetul pe 2021, însă șeful PNL, Ludovic Orban, anunță că acestea vor pica la vot și că doar coaliția poate decide când cresc salariile, pensiile sau alocațiile.

Știți foarte bine părerea noastră despre creșterea alocațiilor, încă de când PSD a propus aceste lucruri. Creșterea alocațiilor din 2005 încoace la propunerea PNL. A fost o creștere a alocațiilor de la 5 ianuarie. Astea sunt resursele de care dispunem, noi trebuie să reducem deficitul. Trebuie să ținem cont de aceste obiective„, a declarat Ludovic Orban.

Șeful liberal le atrage atenția celor de la PSD că PNL este la putere și nu poate pune condiții la votarea legii bugetului de stat pe 2021. Orban a anunțat că nici un amendament al social-democraților la legea bugetului nu va trece în Parlament, unde PNL, USR-PLUS și UDMR, alături de minoritățile naționale, sunt majoritari.

Marți vom da votul final pe buget. PSD e în opoziție, trebuie să înțeleagă că e în opoziție, nu are cum să prelungească. Acest buget a fost construit cu multe negocieri, la nivel european, avem procedură de deficit excesiv. E nevoie de cumpătare, prudență, multă atenție. Guvernul nostru a avut un angajament pe care îl respectă, de a nu crește impozitele, taxele, contribuțiile, pentru a încuraja dezvoltarea, investițiile, pentru a lăsa mai mulți bani către companii și cetățeni”, a mai declarat Ludovic Orban.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.